ビストロクプレ
 
 
 
 

 
 
 

BISTROCouplet
 
 
 
 
sns
 
facebook
インスタ
 
 
 

entree -冷菜-

雲丹のコンソメジュレ キャビア添え
Galee of sea urchin with caviar (portion for one person)
1200
ホワイトアスパラガスのヴルーテ キャビア添え パリソワール仕立て
White asparagus Veloute with caviar (portion for one person)
1080
キャラメリゼした鶏白レバーのパテ マッシュルームとアンディーブ
Caramelized white liver pate with Mushroom & Chicory salad & baguet
920
チーズブリュレと杏のコンフィチュール
Cheese brulee & Homemade apricot confiture with Baguet
880
フォアグラのテリーヌ 夏のスタイル
Foie gras terrine
2100
パテ ド カンパーニュ
Pate de campagne
1080
初鰹のカルパッチョ
Bonito Carpaccio
1680
鴨コンフィサラダ マデラヴィネグレット
Duck confit salad with Madera vinaigrette
1680
大地のサラダ
Vegetable & Green Salad with Olive powder
1280
シャルキュトリー盛合わせ
Charcuterie Plate & baguet
1980
チーズ盛り合わせ
Cheese platter
1680
生ハム(北海道旭川市)
Raw ham made by "Sugimoto"farm in Asahikawa,Hokkaido
1420
林檎バター
Apple butter with baguet
600
豚肉のリエット
Pork rilletes & baguet
600
オリーブマリネ
Marinated Olives
600

  

entree -温菜-

天然穴子のベニエ
Eel beignet
1580
甘鯛の鱗焼き アメリケーヌのナージュ
Grilled tilefish with turnip sauce (portion for one person)
1380
ツブ貝のブルゴーニュ風
Whlk & Mushroom de Bourgogne
1280
ピペラード
Piperado(Boil up Vegetables & Chilies in Egg soup with Sauteed Bacon)
980
ゴルゴンゾーラのリゾット

Gorgonzola risotto

1320

  

main food -主菜-

仔羊フィレ肉 プロヴァンス風
Roast lamb Fillet(Pack the olive,wrapped in bacon)Chef's recommended
2880
牛タンのグリエとタスマニア産マスタード焼

Grilled ox tongue wtih Australian Tasmanian mustard

2480
北海道白糠町 蝦夷鹿肉のロティ 赤ワインソース
Roast venison from Hokkaido local farm with Red wine sauce
2580
北海道旭川市 豚肉のグリエ タップナードソース
Grilled pork made from Hokkaido local farm with Tepenade source
2280
鴨肉のコンフィ(骨付腿肉1本)
Duck confit
1780

  

special -スペシャル-

〆のフレンチ鴨ラーメン(21:00以降 ご注文承ります)

French duck ramen

770

Reserve(予約サイト)

クプレ予約

Tel(予約専用)

050-3187-7280 
BISTRO Couplet
ビストロ クプレ
〒107−0061
東京都港区北青山3−14−1
TEL 03-6427-9891